Drake blev engang bødet af NBA-trænere for inerti

Rap-superstjernen Drake blev engang idømt en bøde på $ 500 (£ 370) af Golden State Warriors-træner Steve Kerr efter at have vist sig sent for at tage en tur på basketballbanen.

Guds planlægger er en stor sportsfanatiker og tjener som ambassadør for sine hjembyhelte, Toronto Raptors, og blev engang engang inviteret til at flyve til Los Angeles med San Francisco, Californien-hold efter Warriors ‘hjemmekamp mod rovfuglene.

Men da det var tid til at gå ombord, var Drake ingen steder at finde – heller ikke holdets stjerner Stephen Curry og Draymond Green.

“For mange år siden havde vi hjemmekamp, ​​og vi fløj til LA efter vores hjemmekamp, ​​og vi kom alle til lufthavnen, og Steph og Draymond var ikke på flyet,” sagde Kerr på en pressekonference før Warriors ‘kamp mod Raptors søndag.

“Vi havde en tommelfingerregel dengang, at du kunne tage en ven med på flyet et par gange om året, og uden at kende mig, besluttede Steph at bruge en af ​​sine slots til Drake,” fortsatte han.

Han afslørede derefter: “Drake kom på flyet den aften med Draymond og Steph, og jeg bød dem alle tre for at være for sent, og Drake betalte sin $ 500 bøde!”

Hip-hop-stjernen behøver ikke længere være afhængig af andre for at rejse på private jetfly efter at have købt sin skræddersyede flyvning, med tilnavnet Air Drake, 2019.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *