Nick Jonas taler for at spille Frankie Valli i streamingbegivenheder for Jersey Boys

Nick Jonas er i tidlige samtaler for at spille Frankie Valli i en kommende streamingbegivenhedsopførelse af den Tony-prisvindende Broadway-musical Jersey Boys.

Graham King, hjernen bag dronningens biografiske Bohemian Rhapsody, planlægger efter sigende specialet, der vil være magen til Hamilton-begivenheden, der blev sendt på Disney + sidste sommer.

Deadline kilder hævder, at Jonas vil synge Vallis bagkatalog med The Four Seasons som en del af showet, der sporer bandets oprindelse fra Newark, New Jersey til toppen af ​​listen.

Den berømte gruppe led tragedie sidste år, da grundlægger Tommy DeVito døde i en alder af 92 år efter at have modtaget Covid-19.

Showet debuterede i San Diego i 2004, før det blev overført til det berømte New York teaterkvarter året efter. Det blev derefter taget til Londons West End i begyndelsen af ​​2008.

Blandt de priser, Jersey Boys har vundet, er Grammy Award for Bedste Musical Show Album, Bedste Nye Musical Laurence Olivier Award og fire Tony Awards, inklusive Bedste Musical.

Clint Eastwood stod bag filmversionen af ​​2014 i hitprogrammet, hvor John Lloyd Young spillede som Valli.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *