Kim Kardashian og Kanye West undskylder TikTok-stjernen for at imødekomme kravene

Kim Kardashian og Kanye West har modtaget en undskyldning fra TikTok-stjernen Cole Carrigan efter at have modtaget et våbenhvile-brev fra deres tidligere livvagt over beskyldninger om møder.

Makeup-influencere skabte overskrifter i sidste uge, da han offentliggjorde videoer, hvor han hævdede, at han blev kaldt til at møde rapperen via en “tidligere livvagt” på et W-hotel i Los Angeles i november. Han nævnte aldrig Steve Stanulis direkte, men delte påståede øjeblikkelige beskeder, der indeholdt hans image og navn.

”Bekræfter eller benægter ikke disse tekster mellem mig og hans sikkerhedsvagt,” skrev Carrigan billedteksten.

Carrigan sendte senere et våbenhvile fra Stanulis advokat og filmede en ny video foran brevet, hvori han sagde: “For at holde mig uden for retten og ikke sagsøges, må jeg undskylde hr. West og Kim Kardashian West. Så hej, Kim, “Hvis du ser dette, er jeg så ked af det, jeg gjorde det ærligt for den enkle kendsgerning, at din mand stemte på Trump, og vi kan simpelthen ikke have det klovneri i Amerika, så du er velkommen.”

Carrigan konkluderede sjovt: “For det andet håber jeg, at dette ikke ødelægger chancen for, at jeg kommer på KKW (Beauty) PR-listen, fordi jeg er død på konturpindene.”

I våbenhvilen blev det anført, at Carrigan skulle undskylde superstjerneparret, ligesom Stanulis gjorde. Men Carrigan nævnte det ikke senere i videoen.

I et juridisk brev sendt til Carrigan i sidste uge benægtede livvagtens advokat beskyldningerne.

“Som du ved, er disse billeder ikke gyldige, og de udsagn, du afgav, er helt falske. Faktisk benægter vores klient hermed, at han nogensinde har mødt dig, talt med dig eller mere bredt endda kendt din identitet. inden 7. januar 2021, “står der. “Som sådan benægter vores klient på det stærkeste alle disse falske og ærekrænkende udsagn om hans navn og lignelse.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *